Kereta sewa Kuching

Catcityrides kereta sewa Kuching No 1, tempahan mudah, harga murah, dan kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik di Kuching!

Catcityrides Keeping you on the move

Hubungi Kami +60111 263 1848

Kenapa pilih kami?

Catcityrides menghubungkan anda ke agensi kereta sewa terbesar di Kuching. Menyediakan pelbagai pilihan dan fleksibiliti hanya untuk memenuhi keperluan pengangkutan anda. Kami mempunyai kompak, sedan, van, kereta mewah, dan juga coaster/bas. Kami juga menawarkan penghantaran kereta percuma ke lapangan terbang antarabangsa Kuching, Kota Samarahan dan kawasan terpilih di Kuching, Sarawak.

Tempahan cepat & mudah

Masukkan tarikh dan masa > Pilih kereta ideal anda > Isi butiran anda > dan klik Hantar. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi kami melalui panggilan atau WhatsApp. Kereta sewa Kuching dipermudahkan.

Harga murah & terbaik

Harga yang disenarai di dalam borang tempahan akan didiskaunkan secara automatik. Diselaras dan dibandingkan dengan agensi kereta sewa lain di Kuching. Harga kereta sewa kuching yang terbaik.

24/7 Khidmat pelanggan

Kami menawarkan 24/7 khidmat pelanggan untuk menjawab segala pertanyaan dan membantu anda. Kami akan memastikan pengalaman menyewa kereta di Kuching adalah yang terbaik.

Kuching car rental Catcityrides Kereta sewa Kuching
Flexible. Accessible. Affordable.
Catcityrides

Senarai Harga

Senarai kereta yang ada untuk tempahan, (Kami mempunyai Kompak, sedan, van, kereta mewah, dan juga coaster/bas). Semua harga yang disenaraikan di bawah adalah muktamad, tanpa caj tersembunyi. Warna dan model sebenar mungkin berbeza sedikit daripada gambar yang dipaparkan di bawah.  Anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat mengenai model, warna dan gambar sebenar.

Catcityrides juga menawarkan kereta sewa untuk harian, mingguan dan bulanan. Untuk perkhidmatan kereta sewa mingguan dan bulanan, sila hubungi kami. Kami akan memberi anda harga terbaik dan murah untuk memenuhi bajet anda.

Servis Lain

Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran dari lapangan terbang terus ke hotel anda atau kembali ke rumah anda. Pemandu yang mesra dan profesional kami akan menunggu anda di lapangan terbang. Kami boleh memberi jaminan bahawa semua bagasi anda akan dijaga dengan baik. Duduklah, berehat dan nikmati perjalanan anda.

Mencari tempat yang jauh dari bandar? Suasana yang sunyi dan aman? Kami ada apa yang anda cari. Sewa kereta dan homestay di Kuching dan dapatkan harga pakej yang menarik. Homestay..

Haven't plan your trip yet?

Here are some suggestion on interesting places in Kuching. 10 Must-Visit Attractions in Kuching, Malaysia See more…

Kuching car rental Catcityrides Kereta sewa Kuching

News and Reviews

Testimoni Pelanggan Kami

Overall customer rating
0
0.0 rating
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Terima kasih atas sokongan anda.

Latest Customer Review

Best Car Rental

5.0 rating

The best car rental in Kuching, very clean and good condition, fast deliver and very good customer sevice..

Gab

Best car rental in kuching

5.0 rating

Cheap, easy book, clean..highly recommended

Jeremy j

Dari Blog Kami

TEDx Kenyalang 2019 @ 17 Nov

TEDx Kenyalang 2019 : Shine for others Date : Sunday 17 Nov 2019Venue : The Waterfront Hotel Kuching Founded in 2016, TEDxKenyalang is the Sarawak’s…

Cat City Marathon @ 7 July 2019

The annual Cat City Marathon will be held on this coming Sunday on 7 July. Fellow Cat City runners, are you ready to take the…

Hubungi Kami

Untuk sebarang pertanyaan

Kuching car rental | Catcityrides | Kereta sewa Kuching