Kereta sewa di Kuching

Catcityrides Keeping you on the move

Catcityrides kereta sewa paling top, tempahan mudah, harga murah, dan kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik di Kuching!

Hubungi Kami +6013-615 2907

Kenapa pilih kami?

Catcityrides menghubungkan anda ke agensi sewa kereta terbesar di Kuching. Menyediakan pelbagai pilihan dan fleksibiliti hanya untuk memenuhi keperluan pengangkutan anda. Kami mempunyai kompak, sedan, van, kereta mewah, dan juga bas. Kami juga menawarkan penghantaran kereta percuma ke lapangan terbang dan kawasan terpilih di Kuching, Sarawak.

Tempahan cepat & mudah

Masukkan tarikh dan masa > Pilih kereta ideal anda > Isi butiran anda > dan klik Hantar. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi kami melalui panggilan atau WhatsApp. Sewa kereta di Kuching dipermudahkan.

Harga murah & terbaik

Harga yang disenarai di dalam borang tempahan akan didiskaunkan secara automatik. Diselaras dan dibandingkan dengan agensi penyewaan kereta lain di Kuching.

24/7 Khidmat pelanggan

Kami menawarkan 24/7 khidmat pelanggan untuk menjawab segala pertanyaan dan membantu anda. Kami akan memastikan pengalaman menyewa kereta di Kuching adalah yang terbaik.

Kuching car rental Catcityrides Kereta sewa Kuching

Flexible. Accessible. Affordable.

Catcityrides

Senarai Harga

Senarai kereta yang ada untuk tempahan, (Kami mempunyai Kompak, sedan, van, kereta mewah, dan juga bas). Semua harga yang disenaraikan di bawah adalah muktamad, tanpa caj tersembunyi. Warna dan model sebenar mungkin berbeza sedikit daripada gambar yang dipaparkan di bawah. Anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat mengenai model, warna dan gambar sebenar.

Catcityrides juga menawarkan sewa kereta untuk harian, mingguan dan bulanan. Untuk perkhidmatan sewa kereta mingguan dan bulanan, sila hubungi kami. Kami akan memberi anda harga terbaik dan murah untuk memenuhi bajet anda.

Servis Lain

Kami juga menyediakan perkhidmatan penghantaran dari lapangan terbang terus ke hotel anda atau kembali ke rumah anda. Pemandu yang mesra dan profesional kami akan menunggu anda di lapangan terbang. Kami boleh memberi jaminan bahawa semua bagasi anda akan dijaga dengan baik. Duduklah, berehat dan nikmati perjalanan anda.

Mencari tempat yang jauh dari bandar? Suasana yang sunyi dan aman? Kami ada apa yang anda cari. Sewa kereta dan homestay di Kuching dan dapatkan harga pakej yang menarik. Homestay..

Haven't plan your trip yet?

Here are some suggestion on interesting places in Kuching. 10 Must-Visit Attractions in Kuching, Malaysia See more…

Kuching car rental Catcityrides Kereta sewa Kuching

News and Reviews

From our Blog and Instagram post

Cat City Marathon @ 7 July 2019

The annual Cat City Marathon will be held on this coming Sunday on 7 July. Fellow Cat City runners, are you ready to take the challenge?